Additive Manufacturing

Het NLR neemt deel aan de RapidPro-beurs die op 3, 4 en 5 maart plaatsvindt in het NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven. Het NLR presenteert op deze vakbeurs voor productontwikkelaars het ‘Metal Additive Manufacturing’ programma dat tot doel heeft om het Nederlandse MKB en de industrie te helpen om certificeerbare 3D metaal geprinte producten te maken.

Het NLR MAMTeC is het kenniscentrum voor 3D metaal printen in Nederland. Het ondersteunt uw bedrijf en versterkt uw concurrentiepositie door technologische ontwikkeling en productinnovatie. Het NLR past meer dan 45 jaar ervaring in de luchtvaartindustrie toe om nabewerkingstechnieken te optimaliseren en ontwikkelt design tools om het Metal-AM ontwerp- en productieproces beter te begrijpen en te optimaliseren. De metaal-AM ontwikkeling in het MAMTeC  kenniscentrum wordt ondersteund door geavanceerde inspectie- , analysetechnieken en testfaciliteiten.

Bezoek ook onze 3D Metaal printen capability-pagina en lees wat ons ‘Metal Additive Manufacturing’-programma voor u kan betekenen.