Hoe ziet mijn carrière er bij NLR uit?

Bij NLR kan je je van junior ontwikkelen tot een senior-positie. Natuurlijk is dit mede afhankelijk van je eigen ontwikkeling en inzet. Start je bij NLR als junior dan word je in je dagelijkse werkzaamheden begeleid door meer ervaren collega’s. In de loop van de tijd zal je je steeds verder ontwikkelen en krijg je meer verantwoordelijkheid in steeds grotere projecten, afhankelijk van wat je kunt en wilt. Wij zullen je hierin ondersteunen met allerlei opleidingen, die technisch-inhoudelijk van aard kunnen zijn en die je direct nodig hebt in je dagelijkse werk. Maar je krijgt ook opleidingen die meer generalistisch van aard zijn, zoals opleidingen op het gebied van projectmanagement, presentatietechnieken of onderhandelen.

Ook als ervaren specialist blijf je bezig met het verder verdiepen, verbreden en toepassen van je kennis en vaardigheden. Je speelt een zelfstandige rol in projecten, bent een volwaardig gesprekspartner voor de klant en je begeleidt minder ervaren collega’s.

Er zijn legio mogelijkheden om je naast het werk te ontplooien bij NLR. Iedere afdeling heeft een jaarlijks uitje, maar er zijn ook wekelijkse borrels. Daarnaast is er een voetbal- en volleybal competitie, en wordt er door de personeelsvereniging regelmatig een activiteit georganiseerd en ook meegedaan aan internationale activiteiten.

Werken bij NLR

Voor (afstudeer)stages verwijzen we je graag naar deze pagina.

Gendergelijkheid binnen NLR

Het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum (NLR) erkent het belang van gendergelijkheid in onderzoek. Bij NLR is gendergelijkheid niet alleen een doel binnen het onderzoek: voor ons maakt gendergelijkheid deel uit van de algemene manier waarop we diversiteit, inclusiviteit en gelijkheid benaderen.