Wij ondersteunen u met

Om u te helpen bij de ontwikkeling van grote of kleine lanceervoertuigen of constellaties van kleine, samenwerkende satellieten, of om u te ondersteunen bij de toepassing van ruimteinfrastructuur en gebruik van data, hebben we een breed scala aan kennis, kunde en faciliteiten beschikbaar.

Met onze systeemtechniek en aero (thermo) dynamische ervaring kunnen we u helpen bij het ontwerpen en ontwikkelen van ruimtesystemen zoals satelliet, payload of lanceervoertuig, en subsystemen zoals thermische regelsystemen, elektronica of antennes. Bovendien hebben we unieke capaciteiten op het gebied van lichtgewicht composietstructuren en multi-metaal additive manufacturing. We hebben ook een breed scala aan testfaciliteiten beschikbaar waarmee we uw product kunnen testen, verifiëren en valideren. Dit omvat milieu- en constructietests, maar ook windtunneltesten tot (zero-gravity) vluchttesten.

Aan de toepassingskant hebben we een lange traditie in aardobservatie en satellietnavigatie. We zijn sterk in het analyseren van gegevens en het combineren van verschillende bronnen om de benodigde informatie te extraheren.

In essentie dekken we de ondersteuning van de hele ontwikkelingsketen, van conceptontwikkeling tot kwalificatie en certificering.

Let op

Voor de capabilities die we beschikbaar hebben leiden we u via bovenstaand menu door naar onze Engelstalige website