AT-One ATM Research Alliance

DLR and NLR zijn lid van de AT-One ATM Research Alliance. Het doet ons genoegen u uit te nodigen voor het World ATM Congres 2014 in Madrid, waar we u willen laten zien hoe AT-One u kan ondersteunen om ATM te veranderen: met oplossingen uit onderzoek. We zien er gedurende de driedaagse beurs naar uit u te ontmoeten op stand 470, vlak bij het centrum van Hal 9. Ontdek hoe de gecombineerde expertise en faciliteiten van DLR uit Duitsland en NLR uit Nederland u kunnen ondersteunen met uw ATM innovaties.

We tonen u onze nieuwste onderzoek resultaten, zoals onze ‘Active Listening Assistant’, een AMAN systeem dat de bedoeling van de controller herkent met behulp van automatische spraak herkenning. Afgezien van expertise in simulatie, verificatie en validatie ontwikkelen we innovatieve ATM-oplossingen voor veiligheid en training en op het gebied van ‘human factors’ en milieu. Dus noteer in uw agenda: Bezoek AT-One in Madrid, stand 470, 4-6 maart.

Over ons: AT-One is de Research Alliance die de kracht combineert van DLR’s Institute of Flight Guidance en NLR’s Air Transport Divisie. Beide instituten hebben een lange staat van dienst met betrekking tot het uitvoeren en implementeren van innovatief en onafhankelijk Air Traffic Management onderzoek.

Bezoek ook onze ATM & Airports capability pagina.