|


Over ons

Het NLR is dé organisatie in Nederland op het gebied van lucht- en ruimtevaart. Bij elkaar werken er zo’n 650 mensen; van vliegtuigbouwkundigen tot psychologen en van wiskundigen tot applicatiedeskundigen.

Wij ondersteunen de overheid bij hun beleid en versterken het innoverend vermogen van bedrijven. Onze klanten zijn overheden, grote en kleine industrieën, luchtvaartinstanties, ruimtevaartorganisaties en non-gouvernementele organisaties. Nationaal, maar ook internationaal. Wij vinden maatschappelijk relevant werk belangrijk en willen aan de frontlinie staan van technologische innovatie.

Werken aan de top van de technologie

NLR heeft hypermoderne faciliteiten en excellente medewerkers. Medewerkers die aan de frontlinie willen staan van de technologische innovatie. Je krijgt bij NLR alle ruimte om je talenten te benutten en je persoonlijk te ontplooien. NLR is dé plek voor medewerkers met een passie voor techniek.

Informatie?
Bezoek naast onze website ons NLRmedia kanaal op YouTube voor een goed beeld van ons werk.

Recente vacatures

R&D Engineer Simulatiemodellen Waar: Amsterdam Achtergrond: Lucht- en Ruimtevaart, natuurkunde of elektrotechniek Opleidingsniveau: Academisch Uren per week: 40 Werkniveau: Academisch Functie-inhoud Gezocht: een kei op het gebied van simulaties Je bouwt kennis op over surface-to-air wapensystemen; hun prestaties en onderdel...

R&D Engineer Medior Aircraft Self Protection Waar: Amsterdam Achtergrond: Lucht- en Ruimtevaart of elektrotechniek Opleidingsniveau: Academisch Uren per week: 40 Werkniveau: Academisch Functie-inhoud Ben jij die R&D Engineer die wil uitblinken in onderzoek naar bescherming van vliegtuigen en helikopters? Als R&D Engineer Aircraft Self Pr...